News

  • Pancing-lan-loop Fastener

    fasteners pancing-lan-loop, fasteners pancing-lan-tumpukan utawa fasteners tutul, kalebu loro komponen: biasane, loro kain ngudani lineal (utawa, Utawa, babak "titik" utawa squares) kang ditempelake (sewn utawa digunakake nganut) kanggo lumahan ngawan supaya fastened. Komponèn pisanan ...
    Waca liyane
  • Pancing lan Loop Fasteners Informasi

    Description Pancing lan fasteners daur ulang kalebu loro lapisan saka kain. Lapisan sijiné dijamin karo pancingan cilik. Ing lapisan liya wis dijamin karo puteran cilik. Resins ing pancing lan daur ulang Fastener nyedhiyani sambungan aman, nanging gampang dipindhah. Pancing lan daur ulang fasteners sing dipigunakaké ing akèh aplikasi ...
    Waca liyane

Tampilan Online Chat!