Lajme

  • shul goditje dhe-lak

    fasteners fiksohem-dhe-loop, fasteners fiksohem-dhe-grumbull ose fasteners kontakt, përbëhet nga dy komponentë: zakonisht, dy shirita linear pëlhurë (ose, përndryshe, e rrumbullakët "pika" ose sheshet), të cilat janë të bashkangjitura (sewn ose ndryshe respektohen) për të sipërfaqet kundërshtare të jetë i lidhur. Komponenti i parë ...
    Lexo më shumë
  • Hook dhe loop Fasteners Informacione

    Përshkrimi Hook dhe fasteners lak përbëhet nga dy shtresa të rrobave. Shtresa e parë është e mbuluar me grepa të vogla. Shtresa e dytë është e mbuluar me sythe të vogla. Resins në fiksohem dhe loop shul të sigurojë një lidhje të sigurt, por lehtësisht të lëvizshëm. Fiksohem dhe loop fasteners janë përdorur në shumë applicatio ...
    Lexo më shumë

WhatsApp Online Chat!